Tafels vormen vaak letterlijk en figuurlijk het middelpunt van een ruimte. De sfeer van een huiskamer, kantoor, restaurant, of terras wordt er in hoge mate door bepaald. Logisch dus dat u bij de aanschaf van een nieuwe tafel op zoek gaat naar iets unieks. Een op maat gemaakte tafel met een creatief ontwerp en kwalitatief hoogwaardige afwerking, die niet alleen de aandacht trekt, maar ook tot in lengte van jaren zijn uitstraling en functie behoudt.

Jouw Tafel Op Maat is gespecialiseerd in het leveren van precies dit soort uitzonderlijke tafels. Door professionaliteit, passie en persoonlijke aandacht te combineren met de beste materialen ontstaan handgemaakte kunststukken, waar u jaren plezier aan beleeft. Robuust, stoer, speels, stijlvol, eigentijds of toch klassiek, uw wensen staan centraal en vormen de basis voor ons werk. Bovendien gaan we duurzaam te werk, waardoor onze producten niet ten koste gaan van toekomstige generaties.

Werp gerust een blik op ons assortiment of neem digitaal contact met ons op voor meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook, via 06-34222607. We zijn erg benieuwd hoe we u kunnen helpen uw inrichting van een impuls te voorzien!

Over Jouw Tafel Op Maat

Jouw Tafel Op Maat is ontstaan vanuit een sterke passie voor meubel maken. In een ambachtelijke werkplaats nabij Haarlem creëren we exclusief, op maat gemaakte tafels van hoge kwaliteit. Dat doen we met veel plezier en altijd in nauwkeurige samenspraak met onze klanten. Hun wensen en behoeftes vormen de basis voor alles dat we doen. Alleen zo kunnen de beste ideeën, mooiste ontwerpen en meest bijzondere meubels ontstaan.

Duurzaamheid

Naast kwaliteit en klantgerichtheid zetten we ook sterk in op duurzaamheid. We vinden het belangrijk om zuinig te zijn op de wereld, zodat we deze goed achterlaten voor onze kinderen. Daarom gebruiken we alleen gecertificeerd eikenhout dat zorgvuldig wordt geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen binnen Europa en proberen we onze restproducten zoveel mogelijk te recyclen. U zou verbaasd zijn om te zien wat je allemaal met zaagsel kunt!

Wilt u weten hoe onze professionaliteit, passie en persoonlijke aandacht zich vertaalt in uniek eindresultaat? Werp dan een blik op ons assortiment, vul het contactformulier in of bel 06-34222607 voor meer informatie.